PODCAST

WEET GE WAT HET OOK IS

IN HET KORT

Weet ge wat het ook is? Met een podcast de culturele sector steunen. Dat is ons doel. Wij verzamelen mensen uit de theaterwereld en brengen jou een unieke inkijk in het creatieve hoofd van spilfiguren zowel op als naast het podium. In onze podcast brengen ze hun zelfgeschreven verhaal met als startzin: “Weet ge wat het ook is”. Voor de rest van het verhaal krijgen ze carte blanche.
 

En jij? Jij laat je steeds opnieuw verrassen.
Zomaar vanuit je zetel of auto, waar en wanneer je maar wilt.

 

PODCAST

Je hoort ons via je favoriete podcastkanaal!

VOOR HET GOEIE DOEL

Terug over ons doel. Geld inzamelen voor de getroffen culturele sector, meer specifiek de podiumkunsten. 

 

Hoe doen we dat?

Via het crowdfunding  platform GoFundMe willen we een aardig bedrag inzamelen om zo ons steentje bij te dragen voor de cultuursector. Dit wil concreet zeggen dat we de podcast gratis aanbieden, want we willen een zo breed mogelijk publiek kunnen bereiken. Maar wil je als actieve luisteraar iets kunnen betekenen? Dan zijn we enorm blij met een vrije bijdrage.

 

Wat doen we dan met het geld?

Goeie vraag. We gaan hiervoor met veel plezier in zee met Artists United, de onafhankelijke belangenorganisatie voor artiesten, creatieven en technici. Concreet schenken wij ons ingezamelde bedrag aan het fonds ‘Een hart voor de kunstenaars’ en geven graag zelf aan hoe het geld verdeeld wordt.

Zo komen jouw centjes dus zeker goed terecht.

Mira foto.jpeg
Helene foto.jpeg

ONS
TEAM

De cultuursector redden doen we natuurlijk niet alleen.
 

Benieuwd wie er allemaal in ons team zit?

HS-Saïn-ZW.jpg

Ben je actief in de theaterwereld? Ben je een speler/regisseur/choreograaf/schrijver/… en wil je graag je steentje bijdragen aan het goede doel? Heb jij zin om een verhaal te schrijven en te brengen in onze podcast? Dat kan! 
 

Wat houdt het in?

Jij begint je verhaal met “Weet ge wat het ook is” en nadien mag je verhaal elke kant opgaan. Wat bruist er op dit moment in je hoofd? Pen het neer en giet het in een verhaal. Wij willen je met deze open beginzin de kans geven om je creativiteit de vrije loop te laten. 

Waarom zo open? Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je de vrijheid voelt dat alles kan en mag, er zeer schone en pure verhalen kunnen ontstaan! 

Wil je ons verblijden met je verhaal?

SPREKERS/

GASTEN